14 Ağustos 2012 Salı

Dekoratif Nişler modeli Alçı poliüretan alçıpan hazır Niş Dekorasyonu


Dekoratif Niş modelleri alçı döküm veya poliüretan döküm olarak yapılır birde alçıpanla yapılan nişler vardır. Fakat Görünüm olarak en şık duran niş modeli poliüretan döküm ile yapılmış olan p-08 p-09 poliüretan niş modelleridir uygulaması çok kolaydır fakat görünümü çok ağırdır. poliüretan niş modelleri için http://poliuretandekorasyon.com/ adresini ziyaret edip temin edebilirsiniz.
Alçı döküm niş modelleride poliüretan döküm kadar olmasada şık bir görünüme sahiptir uygulaması biraz uğraştırıcıdır pn-1 pn-2 pn-3 alçı niş modellerini ister hazır alçı döküm olarak isterseniz polyester kalıbını alarak http://korkutyapi.com/ adresinden temin edebilirsiniz . Üçüncü alternatif alçıpan niş modeli bu tamamen el ile yapılan niş modelidir artık bu nişin nasıl olacağını siz  karar verip ustaya yaptırmanız gerekir veya ustanın önerisi ile yaptırabilirsiniz.
korkutyapi istanbul anadolu yakası ve kocaelide uygulama yapmaktadır daha detaylı bilgi için http://korkutyapi.com/iletisim  adresinden ulaşabilirsiniz. iyi günler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder